A PEPCO inspirációkról

Bárkinek lehet inspiráló ötlete! Ezért is hoztuk létre az inspiracio.pepco.hu oldalt. Egy helyet nektek a ti ötleteitekkel. Lakásdekoráció, női- és gyermekdivat - erről szól a PEPCO világa. Ezek a témák mostantól mind egy helyen elérhetőek, az egyszerű kereső segítségével pedig könnyedén megtalálhatod azt, ami érdekel.

A felhasználók posztjai mellett természetesen bloggerek ötleteivel is találkozhatsz. Nézd meg, hogyan inspirálta őket a PEPCO! Lehet, hogy az elképzeléseik téged is megihletnek!. 

 

 

 

Büszke vagy otthonod kialakítására? Mutasd meg, hogy festenek a PEPCO termékek a gyönyörű nappalidban, praktikus konyhádban vagy a kényelmes hálódban! Jó érzéked van a női divathoz? Gyerekruha összeállításaid mindenkit lenyűgöznek? Oszd meg az ötleteidet másokal, mutasd meg a te stílusodat!

Csak annyit kell tenned, hogy készítesz egy fotót vagy videót és megosztod velünk.

 

 

 

Ötleteidet megoszthatod Instagramon a #PEPCOinspirációk vagy a #PEPCOötletek hashtaggel, vagy feltöltheted a weboldalunkon keresztül, vagy itt az applikációban. 

Feltöltöm az ötletem!

A posztjaid másokat fognak inspirálni, ezért minden héten A HÉT INSPIRÁCIÓJA díjjal jutalmazzuk a legkreatívabb ötleteket, melyekhez egy 3000 Ft értékű PEPCO utalvány is jár! 

Oszd meg velünk ötleteidet!