TAVASZI KISKERT AZ OTTHONUNKBAN!

Végre most már tényleg itt a TAVASZ! Ezt ünnepeltük mi is, amikor hangulatos asztali díszeket készítettünk nemrég a workshopomon:) Mindenki kedvére ültethetett különböző virágokat egy fonott kosárba, hogy igazi tavaszi kiskerteket vihessenek haza!

 Ennek a dekornak az elkészítése nagyon egyszerű! Praktikus, ha olyan alapot választotok, ami belül egy nejlonnal bélelt, így nem ázik el locsoláskor. Nagyjából a feléig tegyetek bele virágföldet, aztán jöhetnek is bele a virágok. Én most mini tulipánnal, nárcisszal, jácinttal, százszorszéppel és korallvirággal készültem, ezekből lehetett választani. Ezután egy kis vízzel meglocsoltuk a gyökereiknél és rálapátoltuk a maradék földet.

    Dekorok, kis kosár: PEPCO

  Ezután jött a személyre szabás, vagyis a különböző kis dekorok elhelyezése:) Talán ez a legizgalmasabb folyamat, megtalálni a kedvenceket a választékból, abból pedig volt bőven! Hoztam különböző nyuszikat, és pillangókat, cuki kismadarakat, több méretben tojásokat, de volt még flamingó, béka és ananász is:) Arra, hogy a földet eltakarjuk, zuzmót és fehér szálakat használtunk, így még jobban meg tudtunk ágyazni például a tojásoknak.

    

 Nagyon tetszett a lányoknak a program, egyébként a worskhopon a PEPCO-val közös nyereményjáték nyertesei vettek részt, és az alapot, a dekorokat, de még a kis lapátokat is ott találtam, így Ti is könnyen elkészíthetitek otthon a kedvenc tavaszi virágos dekorotokat:) Ja, és ha szeretnétek, folyamatosan nyerhettek vásárlási utalványokat is az inspirációs oldalukon, amit itt találtok!

Helyszín: UrbanFood Cafe&Coworking