Még több inspiráció

OtthonVáltoztasd meg otthonod hangulatát

Késő ősszel itt az ideje, hogy berendezz egy kényelmes sarkot, ahol kellemesen el lehet tölteni a hosszú estéket. Meleg takarók, puha párnák és színes huzatok gondoskodnak arról, hogy a család minden tagja jól érezze magát.

 

 

Először is a takaró

Az ideális takarónak kellemes tapintásúnak és melegnek kell lennie, hiszen a hideg elől ebbe burkolózva töltöd a hosszú őszi és téli estéket A PEPCO-nál takarók széles kínálatából választhatsz, amelyek közül biztosan megtalálod a tökéletes darabot magadnak és szeretteidnek. 12 vidám minta, például skótkockás, karikás, hópihés és még számtalan más közül választhatsz! Velük egy őszi este sem lesz hideg vagy unalmas.

 

 

 

Másodszor, egy bögre meleg innivaló

A puha takaróhoz mindenképpen kell még egy adag forró, gőzölgő ital, természetesen a megfelelő bögrében, hogy sokáig meleg maradjon. Az ízletes kávé, ínycsiklandó forró csokoládé vagy finom tea kiváló választás a PEPCO színes bögréi és elegáns csészéi mellé, emellett ideális társaságot biztosítanak a hűvösebb estéken. Készíts hozzá omlós süteményt is – vedd ki a sütőből, és edd meg még melegében a sütőformából!

 

 

És végül - még több fény!

Ősszel már hamar sötétedik, de a szobában megőrizheted a világosságot. Gondoskodj hát a vidám fényekről lakásodban! A PEPCO-nál találsz néhány ötletet, hogyan ragyoghat otthonod a hosszabb éjszakákon is. Íme néhány közülük:

 

 

A PEPCO-nál mindent megtalálsz, ami felmelegíti, és kellemes hangulatot varázsol otthonodba!

 

A bemutatott kínálat a PEPCO üzleteiben 11.04. és 11. 17. között a készlet erejéig tart. A fényképek mintákat mutatnak be a termékekről, tájékoztató jellegűek és kis mértékben eltérhetnek a valóságtól.