Még több inspiráció

OtthonDíszítsd fel a húsvéti asztalt az ünnepre!

 

Kerámia edény, négyzetes, krém színben, választható: mélytányér - 590 ft, desszertes tányér - 590 ft, tálka - 720 ft, mélytányér - 920 ft 
Üvegbögre - 70 ft 
Borospohár 4 30 ml - 140 ft

 

Klasszikus, elegáns húsvéti asztal, fehér edényekkel, világos kiegészítőkkel és virágokkal.
Ebben a változatban az elegáns minimalizmusra építünk, valamint az edények és a dekoráció egyszerűségére.

 

 

Ez az elrendezés klasszikus és elegáns, ezért dekorációnak színes, tavaszi virágokat használjunk, hogy egy kis élettel töltsük meg. Az ideális kiegészítők apró dekortárgyak lesznek, amelyeket megtalálsz a PEPCO-ban: gyertyák, pasztellszínű tojásállványok vagy apró húsvéti figurák. Helyezd el őket az edények körül, így a húsvéti reggeli nagyon hangulatos lesz. Gondolj az ünnepi díszítésre a tányérokon is - lehetnek apró virágkoszorúk, vagy barka, amellyel a tojásállványokat díszítheted.

 

4 db-os viaszgyertya-készlet, tojás formában, sárga, zöld vagy kék színben, a következő méretben: 4 x 6 cm - 720 ft
Tejtartó, krém színben 280 ml - 590 ft
Figura, nyuszi tojással 15 cm magas - 430 ft


Kerámianyuszi szalaggal - 290 ft
20 db-os tojáskészlet, kétszínű - 360 ft
Váza, tulipán formájú, átlátszó 19 cm magas - 720 ft

 

Konyhai kiegészítők


A dekoráció és az étel nem csak az ünnepi asztalon, hanem a konyhában is fontos szerepet tölt be, hiszen végső soron ott kezdődnek az ünnepi előkészületek. Néhány apró kiegészítő segítségével, mint például az ünnepi konyharuhák, formák vagy sütőkesztyűk, otthonod ezen részében is vidám húsvéti hangulatot teremthetsz.


Konyhai kesztyű, húsvéti mintával– 360 ft
Konyharuha, húsvéti mintával 50x70 cm - 360 ft


 

Ünnepi asztal teli színekkel és tavaszi hangulattal. A friss kiegészítőkkel teli szép elrendezés nagyszerűen illik a húsvéti reggelihez. A színes kiegészítők és virágok gondoskodnak róla, hogy asztalod szó szerint kivirágozzon húsvétra, ezzel elvarázsolva a vendégeket is.

 

Terítő, kétféle színben: 40x150 cm - 1090 ft
Párna, kétféle színben: 30x50 cm - 1090 ft


A kicsi húsvéti kiegészítők, amelyekkel feldíszítheted a vendégek tányérjait, igazán ünnepi hangulatot varázsolhatnak otthonodba. A húsvéti asztal izgalmas pasztell elrendezése már étkezés előtt is csodálattal tölti el a vendégeket.   


Kerámia készlet pasztell színekben, választható: bögre - 360 Ft, tálka - 360 Ft, tányér - 360 ft
Viaszgyertya, nyuszi alakban, sárga, zöld vagy kék színben, 7,6 x 5 x 8 cm – 210 ft
Lágytojás tartó - 210 ft


 

Ebben az elrendezésben rengeteg kiegészítő és szín szerepel. Az ideális kompozíció kulcsa az, hogy az összes elem passzoljon egymáshoz, és sokszínű, de egységes egészet alkosson. Ne felejtsd el, hogy a kiegészítők és a színek nem lehetnek teljesen véletlenszerűek, ezeknek a kiválasztását gondosan át kell gondolni. A PEPCO-nál sok ünnepi kiegészítőt találsz olyan színekben, amelyekkel harmonikus kompozíciót alakíthatsz ki.