Még több inspiráció

Otthon5 ötlet az ünnepi asztal feldíszítéséhez PEPCO árakon

A karácsonyi asztal a lakás ünnepi díszítésének központi eleme. Az asztal mellett ülve mondunk egymásnak jókívánságokat és költjük el a számunkra legfontosabbakkal az ünnepi vacsorát. Éppen ezért minden háziasszony számára fontos az, hogy az asztal csodásan nézzen ki és a háziak is örömüket leljék benne. A megfelelő kiegészítők választása gyakran nagyon nehéz és időigényes feladat és azért, hogy ezt megkönnyítsük, megsúgjuk, hogyan tudod hatékonyan feldíszíteni az ünnepi asztalt anélkül, hogy egy vagyont költs erre a célra!

 

 

 

Ha szereted az egyszerűséget - a skandináv stílus ideális lesz. Az ilyen hangulatú díszítést választva a természetes anyagokból, például fából készült dekorációk mellett érdemes döntened. Tökéletesen megfelelnek erre a tobozok, friss fenyő vagy lucfenyő ágak, amelyek épp a skandináv országok természeti kincseit és nyers hangulatát idézik meg.
Dönts te is a világos és semleges színek és az egyszínű, minta nélküli étkészlet mellett.

 

 

 

 

 

Mozgalmas stílust választanál? Ha igen, akkor dönts a gazdag díszítés és a csillogó elemek mellett. A hangsúlyos arany és ezüst szín használata, valamint a többféle csillogó kiegészítő garantálja, hogy az asztal elegáns és lenyűgöző lesz. Erre a célra felhasználhatod a csillogó díszgömböket, amik a gyertyák lángjait tükrözik majd vissza - ezzel varázslatos hangulatot teremtve. Itt minden kétség nélkül használhatod a mintás étkészletet.

 

 

 

A karácsonyi asztal gyönyörű feldíszítéséhez csak egy kevéske kreativitásra és a téma hagyományoktól eltérő megközelítésére van szükség! Biztosak vagyunk abban, hogy a mi termékeinkkel és a tanácsainkat követve lenyűgöző dekorációkat fogsz készíteni és a végeredmény minden családtag és vendég emlékezetében hosszú időre megmarad. Kellemes ünnepeket kívánunk!