Még több inspiráció

MódszerekTavaszi inspiráció

A tavasz a megújulás időszaka. Ahogy a természetben, úgy a közvetlen környezetünkben is igényünk van erre évről évre. Legyen szó a ruhatárunk és sminkünk színesebbé tételétől vagy a lakásunk üdébbé varázsolásáról, a PEPCO tavaszi inspirációs ötletei segítségedre lesznek!

Tavasz mindig az üde és élénk színek időszaka, ami nem csak az öltözködésben, de a sminkekben is visszaköszön. A legegyszerűbb hétköznapi szetteket is feldobhatjuk egy a tónusunkhoz és stílusunkhoz illő sminkkel. Legyen szó egy élénk színű rúzsról, a legkülönbözőbb árnyalatú szemhéjpúderről vagy éppen egy vagány színű körömlakkról, a lényeg a harmónia. A PEPCO smink kínálatában mindenki talál stílusához illőt.

Aki lépést akar tartani az aktuális divat trendekkel, az nem feledkezhet meg a megfelelő kiegészítők beszerzéséről és természetesen azok stílusos viseléséről sem. Válassz a PEPCO-ban hozzád illő nyakláncot és karkötőt, legyél akár az arany, akár az ezüst szín kedvelője. Ne feledd, egy szép kiegészítővel újjá varázsolhatod a régi ruha kombinációidat is! Az igazi stílus bolondok a pénztárcájuk megválasztásánál is figyelnek az összhangra.

Ez igaz az otthonunk harmonikus berendezésére is. Nem szükséges az összes bútort kicserélnünk ahhoz, hogy lakásunkat változatossá és újjá varázsoljuk. Egy jól megválasztott képkeret benne a legszebb emlékekkel, vagy egy szív formájú dekoráció és dísz gyertya teljesen új kinézetet kölcsönözhet otthonunknak.

Egy központi hely, ahol a család mindig összejön. Épp ezért fontos itt is az összhang. Ha nálatok is fogyó eszköz a pohár és bögre, amikből több különböző formájú és stílusú is van, de mindből már csak 2-3 darab, nézd meg most a PEPCO kínálatát és varázsolj harmóniát konyhádba. Olcsóbban megoldhatod, mint gondolod.