Még több inspiráció

MódszerekTökéletes nyár a PEPCO-val! Megsúgjuk, mit vigyél magaddal a strandra!

Közeleg a nyaralás és gondolatban már mind a strandon vagyunk! Forró homok, lágy szellő és sok napsütés – sokunk számára ez jelenti a nyári kikapcsolódást. Függetlenül attól, hogy a strandon szeretsz-e heverészni, úszni, vagy festőien szép helyekre szeretsz ellátogatni – a nyaralás mindig a vízparton a legjobb. Most a PEPCO-val készülhetsz fel a legolcsóbban a szünidei strandolásra! Nálunk mindent szükségeset megtalálsz a tengerparti vagy tóparti pihenéshez.

A rövidnadrágok a nyári ruhatár legpraktikusabb darabjai közé tartoznak: divatosak és nagyon kényelmesek. Nem véletlenül szeretik a gyerekek is annyira – mindenkinek a szekrényében kell, hogy legyen néhány divatos darab! Míg a lányoknál a neonszínű rózsaszín és türkiz árnyalatok a trendik,  addig a fiúk trópusi mintás rövidnadrágot hordanak szívesen. Narancssárga, sötétkék, zöld - ezek az idei év legdivatosabb színei! 

Mire lesz szükséged a tengernél vagy a tónál? Olyan nélkülözhetetlen alap dolgokra, mint például a strandtörölköző és egy kényelmes papucs biztosan. Ez utóbbi és a napszemüveg elengedhetetlen kellékei egy kellemes nyári sétának.

A divatos megjelenés mellett a szemünket is védi a nap káros sugaraitól. Ne feledkezz meg a napvédő krémről sem! Enélkül el se indulj nyáron otthonról! A többi praktikus PEPCO strandkellékkel együtt ezt is dobd be a táskába és irány a strand!