Még több inspiráció

MódszerekCsomagolj okosan! Néhány ötlet, hogyan pakolj össze az egész családnak gyorsan és ügyesen a nyaralásra.

 

I. Mindennek alapja a lista!


Mielőtt nekiállsz pakolni, írj egy listát az utazáshoz szükséges dolgokról. Ennek köszönhetően nem feledkezel el semmiről, és a csomagolás is könnyebben zajlik: nem fogsz ellenőrzés nélkül szükségtelen tárgyakat bepakolni a hátizsákba vagy a bőröndbe. Ezen kívül a lista abban is segít, hogy végiggondold, tényleg szükséged van-e az adott tárgyra út közben

 


 

II. Válaszd ki a bőröndöt!


Válassz okosan! Nyaraláskor tényleg nincs szükséged mindenre. Olyan méret mellett dönts, amelyben minden szükséges dolgot elrakhatsz és elrendezhetsz.
Ne felejtsd el ellenőrizni a bőrönd méretét és súlyát, különösen, ha repülővel mész, ahol szigorú előírásoknak is meg kell felelni.


Bőrönd 4 keréken, fotónyomatos, a következő méretekben:  20” 50 x 35 x 23 cm – 6490 Ft; 24” 60 x 40 x 26 cm – 9290 Ft; 28” 70 x 45 x 29 cm – 10990 Ft

 

III. Pakolj módszeresen!


Ne hagyd a pakolást az utolsó percre, és ne dobálj be véletlenszerűen dolgokat a bőröndbe! Jól összehajtogatva kevés helyet foglalnak, és hamarabb megtalálod őket, amikor megérkezel.

Szigorúan tartsd magad a listához. A legnehezebb, és a legtöbb helyet foglaló dolgokat tedd a bőrönd aljára. Azok a dolgok, amelyekre az út során szükség lehet (pl. egy kényelmes fejpárna, neszesszer, pokróc, játékok a gyerekeknek), kerüljenek könnyen hozzáférhető helyre!


A hivatalos iratokat, pénzt, fényképezőgépet vagy termoszt – mindazokat a dolgokat, amelyekre szükség lehet az út során  - tedd egy kicsi, kényelmes hátizsákba vagy táskába.

 

IV. Tippek a bőröndhöz

 
Van néhány tanácsunk, amivel helyet takaríthatsz meg a bőröndben.

A nyaralás során nincs szükség egy egész palack samponra vagy balzsamra, ezért kedvenc kozmetikumaidat töltsd apró üvegcsékbe.

A gyors igazításhoz szükséges kozmetikumokat mindig tartsd kézközelben egy apró, kényelmes neszesszerben. 

 

Úti neszesszer, különböző mintákkal - 360 Ft
Úti palackok, készletben: 2 x 80 ml, 3 x 10 ml – 360 Ft

 

Ahelyett, hogy több palacknyi vizet vennél, készítsd el saját, ízesített italodat - elég friss gyümölcsöt, vagy frissítő mentalevelet hozzáadni. 

Használj csomagcímkéket neveddel és címeddel. Amennyiben a csomag elveszik, könnyebb lesz megtalálni.

Ezeket a címkéket kulcstartónak, vagy a karszalagnak is fel lehet használni a gyermekeknél - írd a telefonszámodat, amennyiben a gyermeked elveszne, könnyebben el lehet érni Titeket.


Palack, nyomattal, különböző mintákkal - 360 Ft
Csomagcédula, különböző színekben - 210 Ft

 

V. Valami az útra


Ne feledkezz meg azokról a tárgyakról, amelyek jól jönnek út közben. Gondoskodj arról, hogy az utazás kényelmes legyen, és hogy senki se unatkozzon közben.

Az utazópárna segít kényelmesen elhelyezkedni bármilyen közlekedési eszközön. 

A pikniktakaró jól jön, amikor meg akarsz állni egy rövid pihenőre.


Pikniktakaró, összehajtható, tépőzáras, fekete, szürke vagy piros színben, a következő méretekben: 127 x 168 cm - 1490 Ft

Utazópárna, kényelmes útközben, fekete vagy szürke színben - 1090 Ft

 

A szemtakaróval napszaktól függetlenül pihenhetsz út közben, amikor csak kedved támad.

Szemtakaró, különböző mintákkal - 210 Ft

 

Ne feledkezz meg a játékokról és kütyükről, amelyek könnyebbé teszik az utazást gyermekeid számára. De sort keríthettek akár közös játékra is! VI. Legyen szórakozás a nyaralás

 
Ha
eljutottatok kedvenc helyetekre az egész családdal, a jó szórakozáshoz elengedhetetlen a kiegészítők:


Strandmatrac, különböző színekben kapható, 180 cm - 720 Ft

Strandtörölköző, mikroszálas, jó nedvszívó képességgel, különböző mintákkal, a következő méretekben: 86 x 170 cm - 1090 Ft

Strandmatrac, 3-féle színben, a következő méretekben: 90 x 180 cm - 1490 Ft

Palack, szívószállal,  280 ml, különböző színekben - 140 Ft

Búvárkészlet, szemüveg, pipa 3-6 éves gyerekeknek - 1490 Ft

Búvárkészlet, szemüveg, pipa 7-14 éves gyerekeknek - 2190 Ft

 

Jó utat!

 

A bemutatott kínálat a PEPCO üzleteiben 2017.06.09-tőlelérhető. A fényképek illusztrációk, melyek mintákat mutatnak be a termékekről és kis mértékben eltérhetnek a valóságtól.