Még több inspiráció

GyermekKözeleg a nagy nyári vakáció

Közeleg a gyerekek egyik kedvenc időszaka, a nyári szünet. Egész évben erre várnak, és amikor elérkezik a június, megkezdődik az igazi móka. A várva várt vakációra egy különleges gyerekjáték ajánlattal készülünk - mert mindannyian tudjuk, hogy gyerekeink azt szeretik a legjobban, ha játékot kapnak. Nézd meg a PEPCO ajánlatát és győződj meg arról, milyen sok mindent vehetsz ilyen kedvező árakon!

Királyi ajánlatot állítottunk össze, ami minden királylányt boldoggá tesz! Egyebek mellett megtalálod itt a babákat, különböző kiegészítőkkel, gyönyörű öltözékekkel és játékfigurákkal. De a divatos kellékek és a hercegnői palota sem maradhat el! Melyik kislány ne ámulna el ettől?

Nálunk mindent megtalálsz, amiről csak egy kisfiú álmodhat: rengeteg játék a kis sportolóknak, az autó és a motorsport kicsiny kedvelőinek, sport drukkereknek és a vidám játékok kedvelőinek! Mindez és még ennél is több... kevesebbért, mint gondolnád! Ne habozz! Kezdődjön a kaland!

A vakációnak a legkisebbek is örülhetnek! Nem kell gyerkőcödnek nagycsoportosnak lennie ahhoz, hogy örüljön az ajándékoknak, amiket a PEPCO-nál vásárolsz meg számukra! A puha kisállatok, csörgők, rágókák és a függő játékok ideálisak a babakocsiba és a kiságyba egyaránt.

Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos gondoskodnunk arról, hogy elősegítsük szemünk fényeinek alkotói fejlődését. A festés, kivágás, ragasztás – ezek a tevékenységek mind azt segítik elő, hogy a gyerekek kézügyessége tökéletesedjen, fantáziájuk fejlődjön és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy milyen különlegesen kreatív módon segítik ezt elő a játékok!

A megfelelő játékokkal sokkal könnyebb rávenni gyermekeinket arra, hogy a friss levegőn játszanak. Csináljunk nekik kedvet hozzá szuper PEPCO kerti gyerekjátékokkal. Sok dolog sokkal mókásabb a szabadban, mint a négy fal között!

A bemutatott ajánlat 2016. május 20-tól érvényes, a készlet erejéig. A fényképek illusztrációk és kis mértékben eltérhetneka valóságtól.