Még több inspiráció

GyermekIsmerd meg a gyerekdivat őszi trendjeit!


Pontosan tudjuk, hogy a szülőknek mennyire fontos, hogy gyermekeik szépek és rendezettek legyenek. Számukra pedig az a fontos, hogy a ruhájuk divatos legyen és hasonlítson az iskola- vagy játszótéri társaik ruhájához. A cikkben bemutatjuk az őszi/téli gyermekdivat legújabb trendjeit. Tippjeink segítségével biztosan sikerül összehangolni gyermeked igényeit a saját elvárásaiddal.

 

Divatos őszi/téli színek

 

A lányka kollekciókban változatlanul a rózsaszín dominál. A lányok legszívesebben a rózsaszínt választják, bármilyen árnyalatban, azonban idén divatos a szürke, a sötétkék és a homokszínű bézs is. Ezen színek párosítása stílusos megjelenést eredményez, amelyet viselve bármely kislány igazán stílusosan és bájosan fog festeni. A fiúk főleg kék, sötétkék és zöld ruhában érzik jól magukat, azonban most divatosak a narancssárga különböző árnyalatai is. Ezt a színt akár fő színként, akár a kabát, ing vagy téli kiegészítők sötétebb színeit megtörő színként is használhatjuk. A narancssárga nagyszerűen mutat továbbá szürkés, feketés és barnás színekkel is, kitűnően ellensúlyozva a fiú öltözékek színvilágát.

Ideje meleg kiegészítőket választani

A fiatalabb korosztályban most az állatos minták őrülete a jellemző. Mindenhol ezt látjuk - a füles sapkáktól kezdve a sálakon át az aranyos díszekkel ellátott kesztyűkig. Népszerűek a különböző állatmintás - macis, cicás vagy dinoszauruszos - kiegészítő összeállítások is. Ezeket mind imádják a gyerekek. Ez a trend megjelenik mind a lányka, mind a fiú ruházatban. Nagyon nagy választék van sapkákból. Nem feltétlenül unalmasak - a színen és a vidámságon van a hangsúly, lehetnek akár rajtuk csillogó kövek vagy pomponok. A tinédzserek között rendkívül népszerűek a feliratok és a több színű csíkok. Válassz kisfiadnak vagy kislányodnak ilyen kiegészítőket, hogy kitűnhessenek társaik közül!

 

Lánykák kedvenc mintái

Az utóbbi évekhez hasonlóan idén is verhetetlen sláger a nagy, feltűnő nyomott minták. Ezek gyakran a legnépszerűbb mesék, képregények és videójátékok szereplői. A gyerekek szívesen hordanak kedvenc hőseiket vagy díszes mondatokat ábrázoló blúzokat és ingeket. Ezen felül a lányok a virágos mintákat szeretik. Már nyáron is hódítottak a virágos minták a könnyű nyári blúzokon, szoknyákon, és most már a télikabátokon is - aranyosak és ízlésesek. Ezek a minták remekül mutatnak egyszínű sapka, sál összeállításban.

Rétegek - a legjobb megoldás hűvös napokra

Az öltözéknek elsősorban praktikusnak kell lenniük. Ezt ne feledjük a hűvösebb, változó időjárású hónapokban sem! Az öltözéket tehát az időjárási viszonyokhoz kell igazítani. Hogyan? A hagyma-módszer a legjobb, hogy mindig le vagy fel lehessen venni a egy-egy rétegét szükség szerint. Így a gyerekek hőérzete mindig megfelelő lesz. Ezen kívül ez most kifejezetten divatos megoldás is. Nem kell vagyonokat költeni arra, hogy a gyermekünk stílusosan nézzen ki és jól érezze magát a ruháiban. Reméljük, hogy a trendek világába betekintést nyújtó útikalauzunk hasznosnak bizonyult, és javaslataink alapján a saját gyerkőcöd személyi stylistja leszel! A PEPCO-val mindig megengedhetsz magadnak többet... kevesebbért! Sok sikert!